Skip Navigation

Cookie- og Privatspolitik


1. Introduktion

Denne fortrolighedspolitik omhandler hvorledes Mono Solutions ApS (“mono.site”,  “Mono”, "vi" eller "os") bruger og beskytter personlige informationer, som du afgiver til mono.site ved brug af www.mono.site og andre relaterede hjemmesider, som håndteres eller ejes af mono.site.

Mono.site tager dine private rettigheder meget alvorligt, og påtager sig ansvar for at disse er beskyttede. Alle personlige informationer, som du afgiver til mono.site, vil kun blive brugt i henhold til denne fortrolighedspolitik.

Den nyeste version af mono.site's fortrolighedspolitik, er altid tilgængelig på denne side. Vi opfordrer dig til løbende at holde dig opdateret vedrørende vores fortrolighedspolitik ved at besøge denne side.

Denne version af fortrolighedspolitikken er sidst opdateret maj 2018.

 

2. ACCEPT

Ved brug af eller adgang til mono.site, accepterer du forholdene beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

2.a Information til besøgende uden for den Europæiske Union

Vær opmærksom på, at den Europæiske Union (EU) og lande udenfor EU ikke alle har de samme fortrolighedsbetingelser. Da mono.site og mono.site's servere er lokaliseret i EU, er mono.site's betingelser udarbejdet på baggrund af bestemmelserne inden for EU. Ved brug af mono.site accepterer du hermed mono.site's fortrolighedspolitik for beskyttelse af personlige informationer.

 
3. Mono.site's indsamling af data

3.a Data indsamlet ved gratis prøveperiode

Første gang du opretter dig hos mono.site for at få en prøveperiode på en hjemmeside, vil vi bede om følgende oplysninger:

Et brugernavn
En gyldig e-mailadresse
En adgangskode
Disse oplysninger bruges til at oprette en konto hos Mono.site, og giver dig et 14 dages gratis prøveabonnement på en hjemmeside tilknyttet det angivne brugernavn, så vi nemt kan identificere din hjemmeside i vores system. Du vil herefter modtage en velkomstmail og vejledning til at komme godt i gang, samt information om, hvordan du administrerer din hjemmeside og konto fremadrettet.

 

3.b Data indsamlet ved opgradering til betalende abonnement

Skulle du ønske at opgradere dit prøveabonnement til et betalingsabonnement, vil vi bede dig om følgende oplysninger:

Dit fulde navn
CVR-nummer og firmanavn (hvis relevant)
Din adresse
Telefonnummer
Betalingskortoplysninger
Disse oplysninger bruger vi til at kunne modtage betaling fra dig. Mono opbevarer ikke dine betalingskortoplysninger i vores database. Vores betalingspartnere (Teller og Quickpay) vil dog opbevare de nødvendige oplysninger på deres sikre servere, for at dit Mono abonnement automatisk kan fornyes (jf. mono.sites forretningsbetingelser).

Mono beholder dog informationer om, hvilken type betalingskort der er tilknyttet din konto, kortets udløbsdato samt de sidste fire cifre af kortnummeret. Dette gør vi, for at kunne hjælpe dig med at identificere hvilket kort, der benyttes til betaling af dit abonnement.  

Når du har opsagt alle dine abonnementer hos mono.site, vil dine kortoplysninger ikke længere være i vores betalingssystem eller hos vores betalingspartnere. Dog vil informationer om dine tidligere abonnementer, samt kontaktinformationer, stadig være tilgængelige i vores database efter opsigelsen. Hvis du efter opsigelsen ønsker, at vi sletter din konto og dertilhørende historik for dine abonnementer, domæner og emails hos mono.site, samt personlige oplysninger som navn og adresse og dine kontaktoplysninger, skal du blot kontakte mono.site support på help@mono.site. Se også betingelsernes afsnit 8.b.

 

3.c Data indsamlet i kontaktformularer

Hvis du udfylder en kontaktformular på mono.site, vil vi bede om personlige oplysninger og kontaktinformationer, som er nødvendige, for at kunne finde din konto i vores systemer, og for at vi kan kontakte dig med svar på din henvendelse. Er du ikke kunde hos mono.site, vil der ikke blive oprettet en konto hos mono.site efter udfyldelse af en kontaktformular, med mindre du beder os om det. Ligeledes vil vi ikke bruge dine data til at kontakte dig yderligere, efter vi har givet dig svar på din henvendelse.  

 

 

4. Det bruger vi de indsamlede personlige informationer til

De informationer vi indsamler og opbevarer i forbindelse med de services, du har købt hos mono.site, bliver primært brugt til at levere og forbedre vores services. Vi benytter bl.a. dine informationer til:

At forbedre vores produkter og services
At sende e-mail notifikationer eller kontakte dig pr. telefon vedrørende servicerelaterede emner, herunder opretholdelsesperioder, betalingsproblemer, kontoudløb og andet som kan have indflydelse på vores service til dig.


At sende promoverende e-mails såsom nyhedsbreve vedrørende specielle tilbud, produktopdateringer eller anden information forudsat at du har accepteret at modtage nyheder som disse, da du oprettede dit abonnement. Du kan nemt fravælge modtagelse af disse e-mails, når du ønsker det.
Fra tid til anden benytter vi dine informationer til at kontakte dig i forbindelse med markedsundersøgelser.
Vi forbeholder os retten til at lejlighedsvis at dele disse informationer med samarbejdspartnere, når dette er påkrævet for at kunne levere særlige ydelser eller produkter bestilt af dig, herunder domæner, e-mail og SSL. Vi vil aldrig videregive nogle af dine personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden din tilladelse.


4.a Tredjepartstjenester

Mono benytter en række trediepartstjenester til levering af vores produkter og services samt til håndtering og administration af e-mailkommunikation mellem dig og Mono, herunder support tickets, nyhedsbreve, og marketing mails.

Alle personlige informationer, som videregives til trediepartstjenester, vil gælde i overensstemmelse med disse tredjeparters fortrolighedspolitik. Se dem herunder:

Tredjepartstjeneste
Betingelser
Land
WHMCS – Account and Subscription maintenance & 1st level Support
https://www.whmcs.com/about/privacy-policy/
Danmark
Mailchimp - Communication
https://mailchimp.com/legal/privacy/
US
Nets - Payments
https://www.nets.eu/Pages/Terms-and-conditions---Cookie-and-Privacy-Policy.aspx
Danmark
Quickpay – Payment Gateway
https://quickpay.net/dk/terms-of-service
https://learn.quickpay.net/helpdesk/da/articles/pci/
Danmark
Amazon Web Services - Hosting
https://aws.amazon.com/service-terms/  
US + EU + Canada
Google – Web analytics
www.google.com/analytics
EU (Ireland)
Let’s Encrypt – SSL Certificates
https://letsencrypt.org/repository/
US
Open SRS - Email Services
https://www.opensrs.com/wp- content/uploads/Master_Services_Agreement.pdf  
US
Open SRS– Domain registration and maintenance
https://www.opensrs.com/wp-content/uploads/Master_Services_Agreement.pdf
Canada
Jira – 2nd & 3rd level support
https://www.atlassian.com/legal/customer-agreement  
US + EU (Ireland)
Solido  - Hosting
https://sentia.dk/privatlivspolitik/  
Danmark
SendGrid – Newsletter  & System Emails

 
https://sendgrid.com/policies/tos/
https://sendgrid.com/policies/email/
https://sendgrid.com/policies/privacy/  
https://sendgrid.com/policies/security/  
UK + US

 
Slack – Internal Support

 
https://slack.com/terms-of-service   

 
US
 

4. b Kommunikation med Mono

Når du kontakter mono.site via e-mail, enten ved at skrive direkte til help@mono.site eller ved at oprette en ticket fra dit Mono Account Center, kan vi gemme dine kontaktoplysninger og andre eventuelle kontaktinformationer, du måtte oplyse i indholdet af dine meddelelser, til at kontakte dig i fremtiden.

4.c Opbevaring af dine personlige data

Alle de data, som du oplyser til Mono, vil blive opbevaret på vores sikre servere inden for EU. Vi opbevarer ikke betalingskortoplysninger på vores servere. Alle kortoplysninger opgivet til mono.site opbevares kun på sikre servere hos vores betalingspartnere (Nets og Quickpay).

4.d Anbefalinger

Vi forbeholder os retten til at offentliggøre eventuelle anbefalinger af mono.site og vores services fra vores brugere på vores hjemmesider, på vores sociale medieprofiler og i vores nyhedsbreve. Vi sikrer os dog brugernes samtykke, før vi - via vores kanaler - offentliggør nogen anbefalinger, som indeholder personidentificerende oplysninger (fx brugerens navn). Hvis du ønsker at få fjernet din anbefaling fra en af vores offentlige kanaler, kan du kontakte os på help@mono.site, eller via dit Account Center.

 

 

5. Sikkerhed

Vi tager din sikkerhed meget alvorlig. Alle brugerinformationer opbevares i databaser, som er sikret af en bred vifte af kontrollerede branchestandarder. Der er dog ingen virksomhed, ej heller mono.site, som kan eliminere enhver form for sikkerhedsrisici i forbindelse med transmissioner af personlige informationer via online transaktioner, og disse sker derfor på brugerens eget ansvar.

Bemærk: Du er personligt ansvarlig for sikker og fortrolig opbevaring af den adgangskode, som vi har givet dig til et eller flere abonnementer, eller som du selv har valgt for alle dine services hos mono.site.

 

 

6. Cookies

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at placere sig på din computers harddisk. De fleste browsere tillader cookies som en standardindstilling. Cookies tillader webapplikationer at svare dig som individ ved at genkende dine indstillinger - både brugerdefineret og lokalt defineret.

Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste browsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt opdatere dine browserindstillinger for at afvise cookies. Dette kan dog betyde, at du ikke kan udnytte mono.site og andre websiders services fuldt ud.
En cookie giver hverken adgang til din computer, eller til andre personoplysninger, udover de data, som selv måtte vælge at dele med os.

 

6.a Mono.site cookies

Mono.site benytter cookies til at muliggøre en personlig og uforstyrret forbindelse til vores services. Vi benytter cookies til at ’huske’ informationer omkring dine indstillinger, så du hurtigt og nemt kan logge ind på dit Mono Account Center eller direkte ind på din hjemmeside inden for en given periode (cookiens levetid), uden at skulle indtaste brugernavn og adgangskode hver gang du logger ind. Bemærk, at hvis du fravælger cookies, vil du muligvis opleve, at nogle mono.site services, funktioner eller andre elementer ikke er tilgængelige, eller ikke virker optimalt.

 

6.b Tredjepart cookies

Vi benytter tredjeparts logstatistik cookies (Google Analytics) på mono.site til at identificere hvilke sider, som tilgås og hvordan de tilgås. Dette hjælper os med at analysere data omkring webtrafik, og forbedre vores website for bedre at kunne skræddersy den for brugerens behov. Vi benytter udelukkende disse informationer for statistiske analytiske formål.

 

6.c Annonceringscookies

Mono.site samarbejder med et annonceringsnetværk igennem en samarbejdspartner for at håndtere annonceringen på vores sider. Vores annonceringssamarbejdspartner benytter cookies og skjulte sporingskoder for at indsamle ikke-personlige identificerende informationer omkring dine online aktiviteter, for derved at kunne tilbyde annonceringer, som er relevante for dig. Hvis du ønsker ikke at have denne information, som bruges til det formål at annoncere relevante reklamer, kan du fravælge dette i din browser. Bemærk at dette ikke betyder, at du helt vil undgå at blive eksponeret for annonceringer. Du vil fortsat modtage generiske annonceringer.

Mono bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt www.mono.site. Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/

 

6.d Cookies fra sociale medier

Mono.site gør også brug af også sociale medier (f.eks. Facebooks ’like-knap’). Disse funktioner kan indsamle informationer, som f.eks. hvilken side du besøger på et website. En cookie kan også indstilles til at muliggøre, at funktionen fungerer optimalt. Sociale mediefunktioner og andre widgets er enten hosted af en tredjepart eller hosted direkte af mono.site. Dine interaktioner med disse funktioner er reguleret af fortrolighedspolitikken hos virksomheden, som udbyder disse, f.eks. Facebook.

 
7. Links til andre websites

Denne fortrolighedserklæring omhandler kun information, som er indsamlet af Mono, eller som er tilgængelig på mono.sites website. Bemærk at mono.site kan linke til andre websites, men er således ikke ansvarlig for deres fortrolighedspolitikker. Vi opfordrer derfor alle vores brugere til at være opmærksomme, når de forlader vores website. Det er en god ide at læse fortrolighedspolitikken på ethvert website, der indsamler personlige informationer.

Bemærk at Mono fralægger sig ansvaret for alle data eller transaktioner, som forelægges eller udføres gennem websites oprettet og publiceret af mono.site-brugere eller på mono.sites subdomæne, f.eks. dinside.mono.site

 

 

8. Kontrol af dine personlige informationer

8.a Opdatering af informationer

Alle informationer som mono.site opbevarer i relation til din konto, inklusiv dine kontakt- og betalingsoplysninger, kan tilgås via dit mono.site Account Center. Du kan her opdatere dine informationer når som helst. Vi anbefaler og opfordrer dig til jævnligt at opdatere dine oplysninger, så de er up to date. Således vil dine support tickets og betalingsprocesser fungere uden problemer.

 

8.b Sletning af informationer

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er tilladt i henhold til databeskyttelsesforordningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring

Bemærk at du først skal opsige alle dine services hos mono.site før vi kan fjerne dine informationer fra vores system. Du kan opsige dine services via dit mono.site Account Center eller ved at sende en e-mail til help@mono.site. Læs mere i afsnit 3. om mono.sites indsamling af data.

 

9. Samtykke og deling af dine informationer

Mono.site benytter tredjepartstjenester  til at udføre specifikke services på vegne af mono.site, såsom f.eks. betalingsprocesser, emailservices, dataanalyse og brugerdefinerede supportfunktioner. Se oversigt over Monos tredjepartstjenester Disse services gør det muligt for tredjepartsudbydere at tilgå personlige informationer nødvendige for at udføre sådanne funktioner på vores vegne.

Mono.site forbeholder sig retten til at dele alle indsamlede informationer med moderselskabet, partnere og andre relaterede virksomheder.

Mono.site forbeholder sig tillige retten til at publicere, offentliggøre eller på anden vis dele vores brugeres mono.site hjemmesider, fx på vores Facebook-kanal eller vores hjemmeside, for at give inspiration til andre brugere. Dette er også tilfældet med modtagne forespørgsler fra brugere (fx via henvendelser til mono.site support eller via andre feedbackmekanismer), enten for at eksplicitere eller besvare en given forespørgsel, eller for at guide eller inspirere brugere af mono.site.

Vi videregiver kun oplysninger om din konto og andre personlige oplysninger, såfremt dette er i overensstemmelse med loven, i henhold til vores betingelser, eller for at beskytte rettighederne, ophavsrettighederne eller sikkerheden af mono.site samt vores brugere eller andre personer.

Såfremt vi videregiver information omkring dig til tredjeparter udover ovenstående vil du modtage en notifikation, hvis, og du vil have mulighed for at vælge ikke at dele denne information.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

 

10. Kontakt mono.site

Hvis du har spørgsmål eller forslag vedrørende vores fortrolighedspolitik er du velkommen til at kontakte os ved at indsende en support ticket via dit Mono Account Center eller skrive direkte på help@mono.site.

 

mono.site's adresse er:


Mono Solutions ApS,
Amagerfælledvej 106,
2300 København S, 

Danmark.

 

Al korrespondance sendes til:
Mono Solutions ApS
RE: Privacy Concern
Amagerfælledvej 106
2300 København S
Danmark

 
11. Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har indsamlet, og som vi opbevarer og behandler om dig. Ønsker du at få det oplyst, så kontakt os på help@mono.site.

Du kan til enhver tid kræve berigtigelse, gøre indsigelse eller få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf. 33193200 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk